Even geduld...
Bezig met laden configurator

Advies: Stap 1 van 3

Bij de aankoop van vliegenramen of vliegendeuren is de situatie waarin je raam of deur zich bevindt van belang. Denk daarbij aan de draairichting van je raam of deur, de kozijnsituatie en de afmetingen. Om een zo goed mogelijk product voor je samen te stellen beginnen we daarom bij het in kaart brengen van jouw situatie.
Op basis van de ingevulde gegevens geven we hierbij een advies dat past bij jouw situatie.
Kies hier of je een vliegenraam of een vliegendeur nodig hebt.

Raam

Image Raam
Kies en ga door

Deur

Image Deur
Kies en ga door
Het soort [[RaamOfDeur]] kan invloed hebben op het type vliegenraam of vliegendeur en de manier van bevestigen. Kies hier het type [[RaamOfDeur]] waar je de vliegenraam of vliegendeur op wilt bevestigen.

Draairaam

Image Draairaam
Kies en ga door

Draaikiepraam

Image Draaikiepraam
Kies en ga door

Dakraam

Image Dakraam
Kies en ga door
Even geduld...
Bezig met laden configurator

Samenstellen: Stap 2 van 2

Stel hier nu je vliegenraam of vliegendeur samen door de gewenste keuzes hieronder te selecteren.

Jouw vliegenraam of vliegendeur: Stap 3 van 3

Hieronder zie je een overzicht van de door jouw samengestelde artikel. Controleer hier nog een keer alle gegevens. Wil je nog een vliegenraam of een vliegendeur bestellen voor een ander raam of deur? Klik op de button "Nog één samenstellen". Je huidig samengesteld artikel wordt dan opgeslagen in het winkelmandje. Heb je er aan één genoeg? Dan kun je direct door naar bestellen en wordt de vliegenraam of vliegendeur na het afrekenen voor jou op maat gemaakt.

Jouw configuratie

    {mainsteps}

Te bestellen aantal

i Als je twee of meer dezelfde maatwerk artikelen wilt, dan kun je dat hier aangeven. Let op: alle keuzes moeten dan gelijk zijn.
{steps}
  • {stepname}: {stepvalue}